2020-2021 Bahar Dönemi Başvuru Sonuçları (Tezsiz Yüksek Lisans)

Başvuru sonuçları için Tıklayınız(Başvuru yaptığınız link)

Giriş yaptığınızda "Program Seçimi ..... Başarı Durumu..... Başarı Sırası"  olarak   görebilirsiniz.

HARÇ YATIRMA BİLGİLERİ

Kayıt

Harç Tarihleri

Harcin Yatırılacağı Hesap

Harç Yatırılacak Banka

Asil Kayıt

15-16 Şubat 2021

T.C. Numarası

Ziraat Bankası (ATM- Mobil )

Yedek Kayıt

17 Şubat 2021

T.C. Numarası

Ziraat Bankası (ATM- Mobil )

Kayıt hakkı kazanan adaylara; Enstitü tarafından dönem ücreti tanımlanır.

Harç ücretini yatıran adaylar Enstitü tarafından kesin kaydı tamamlanır.

Ödenen harç ücreti sisteme yansıdığından bilgilendirmenize veya dekont göndermenize gerek yoktur.

a) Kesin kayıt hakkı kazanan yabancı uyruklu adaylar "Tanınırlık ve Türkçe Yeterlik Belgesini" 15-16 Şubat 2021 tarihlerinde enstitüye ulaştırmalıdır. (Evrakları E-mail yoluyla ulaştırabilirsiniz).

b) Harç indiriminden yararlanabilecek (protokol çerçevesinde) adaylar kurumlarından son 1 ay içerisinde alınmış resmi belgeyi 14.02.2021 tarihine kadar Enstitüye ulaştırmak zorundadır. Aksi taktirde dönemlik harç ücretini tam olarak ödemek zorundadırlar. (Evrakları E-mail yoluyla ulaştırabilirsiniz).

Notlar:

a) Harç ücretini kesin kayıt tarihlerinde yatırmayan adayın kayıtlanma işlemi iptal olur.

b) Kayıtlanan öğrenciler kimlik kartlarını, daha sonraki tarihlerde Enstitüden teslim alabilir.

c) Kayıtlanan öğrenciler https://ubs.ikc.edu.tr/ adresine (UBYS), daha sonraki tarihlerde giriş yapabilir.

(Kullanıcı adı: Öğrenci numaranız Y120... ile başlayan)   (Parola: Og harfleri ve devamında TC Kimlik numaranız).

Ders Kaydı:

a) Kayıtlanan öğrenciler 01-05 Mart 2021 tarihleri arasında UBYS' e giriş yaparak ders kaydı yapar.(kullanıcı adı ve şifresi ile)

b) Dersler 08 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır.

c) Derse kayıtlanma biçimi ve ders programları daha sonra Enstitü duyuru sayfamızdan ilan edilecektir.

d) Derslerin uzaktan veya örgün olarak yapılması hakkındaki duyuru daha sonra Enstitü sayfamızdan ilan edilecektir.

Önemli Not: Bir programın açılabilmesi için en az 5 adayın kayıt yaptırması gerekmektedir.

Önemli Not: Yedek kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları hakkında 17.02.2021 tarihinde Enstütü duyuru sayfamızdan gerekli bilgilendirme yapılacaktır.