Fen Bilimler Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Ek Öğrenci Alımı Başvurusu İlanı

T.C. Uyruklu Öğrencilerin başvuru ilanı için tıklayınız

Yabancı Uyruklu Öğrencirin başvuru ilanı için tıklayınız

Başvuru için tıklayınız

Önemli Notlar

*Üniversitelerin %100 İngilizce Lisans programlarından mezun olan adaylardan,mezuniyetlerinden itibaren 2 yarıyıl içerisinde yüksek lisans programlarına başvurularında, İngilizce yabancı dil şartı aranmaz. Başarı puanı hesaplanırken yabancı dil puanı beyan etmedikleri takdirde İngilizce yabancı dil hanesine başvurdukları programın aradığı asgari yabancı dil puanı yazılır.

*Doktora ve Tezli Yüksek Lisansa kayıt hakkı kazanan adaylarımız kesin kayıtta başvuru kriterlerinin içinde istemiş olduğumuz evrakları eksiksiz bir şekilde enstitüye   şahsen  veya noter onaylı vekaletname ile teslim etmeleri gerekmektedir. Sınav günü de istenilen evrakları yanlarında bulundurmalıdırlar.

*Enstitümüz yabancı dil sınavı yapmamaktadır.

Emre YILMAZ                                    Gamze GÜZEL DEMİRLENK

emre.yilmaz@ikcu.edu.tr                          gamze.guzel@ikcu.edu.tr