Fen Bilimleri Enstitüsü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

Başvuru Tarihleri;

Doktora - Tezli - Tezsiz - Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına başvuru tarihleri: 03-20 Ocak 2022 (Online)

Başvuru Koşulları ve Kontenjanları;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Adaylar için Tıklayınız.

Yabancı Uyruklu Adaylar için Tıklayınız.

Başvuru için Tıklayınız.

Önemli Notlar:

*Doktora ve Tezli Yüksek Lisansa kayıt hakkı kazanan adaylarımız kesin kayıtta başvuru kriterlerinin içinde istemiş olduğumuz evrakları eksiksiz bir şekilde enstitüye   şahsen  veya noter onaylı vekaletname ile teslim etmeleri gerekmektedir.

*Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisansa kayıt hakkı kazanan adaylarımız evrak teslimi yapmayacaklardır.

*Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.

*Tezsiz yüksek lisans programlarının açılabilmesi için en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir.

*Enstitümüz yabancı dil sınavı yapmamaktadır.

*Başvuru yapacak olan yabancı uyruklu adaylarımızın kendilerine ait bir T.C. bankası hesabı bulunması gerekmektedir.

*Başvuru yapacak olan yabancı uyruklu adaylarımızdan Türkçe yeterlilik belgesine sahip olmayanlar, Üniversitemiz TÖMER biriminin yapacağı sınava girebilir. İletişim için : tomer@ikc.edu.tr

İletişim Bilgileri:

Mikail KESKİN                      Gamze GÜZEL DEMİRLENK